Friday, July 10, 2009

Slugarn lurade regnet


Ett sms sen var man på väg till hörbys sunkiga skatepark , med förhoppning om en fotosession. kort snack och sen bombade rasse bs flip över ledgen på bank to banken efter lite stop efter en förlorad mutter började regnet knacka oss på axlarna, men han körde lite till och satte det , tyvärr blev inte bilderna så bra :( Konstigt att jag aldrig kan lära mig att ta det lungt och bara ställa in kameran ordentligt!!!!!

Laine hade ståt och väntat på att få dra till gamla bowlinghallen och köra en 50-50, fick prova mitt externa blixt system, funkade fin fint!!! När vi ställde frågan om nästa spot sa Slugar Björn passa spliffen så drar vi till älvdalsskolan, där finns stenar som dom lagt asfalt runt, en är dessutom som ett fly!!! Alla blev skit pepp, (Såg bilder av ett helsingborgs bumps liknande spot) även rasse var med och hjulet satt även i nerförsbacken=). Väl framme kunde vi snabbt konstatera att slugar björn måste ha varit riktigt under ytan när han såg spotet det var lite stenar och det fanns asfalt det var typ allt!! efterlite trams skate som fotografen stod mest för, bestämdes att vi skulle vidare till skolan för att se om den hade ngt att bjuda på.


Bänkarna var perfekta!!!! Laine blev genast sugen på en sw fs tail, men utan vax gör man inte några trick ett samtal senare var vaxet fixat och 30 min senare hade Laine levererat 2 super cleana tails i switch, rasse och björn hade fått en utkörning mat av mamsen och Felix o Dennis hade fått en obligatorisk kvällspromenad, själv hade jag haft en härlig kväll och åter hade jag lyckats få lite nice bilder i Hörby! Vem kunde tro det förra veckan????????? (Jag vet att det går, så kids det är bara att köra hårt, ni är riktigt grymma!

1 comment:

  1. göttit!

    gillar regnbågen på rasses flip!

    ReplyDelete